06-53403888

Speciaalbehandelingen

Een behandeling op maat.

Naast de standaard behandelingen zijn er ook specifieke behandelingen voor een huid met bepaalde tekorten of problemen. Een aantal behandelingen op een rij;

 

Eternal gezichtsbehandeling 

De Eternal behandeling is een intensief regenererende behandeling die een buitengewoon verjongend effect biedt en huidveroudering uitstelt. Het plantaardige levenselixer met grote herstellende werking voedt en revitaliseert de opperhuid en zet aan tot celvernieuwing en aanmaak van collageen.

 

Dermapeel gezichtsbehandeling 

Een cosmeceutische behandeling die ontwikkeld is om een intense dieptereiniging te bieden die vergelijkbaar is met de peelingbehandelingen die gedaan worden in medische klinieken en is zeer geschikt voor de behandeling van de vroegtijdig verouderde huid, de huid met (pigment)vlekjes, bij sporen van acné en fijne expressielijntjes, de zeer verhoornde huid, vette huid met zeer grove poriën. De huid wordt weer egaal en stralend wat direct na de eerste behandeling zichtbaar is.

Derma Peel combineert 5 peeling technieken in een en dezelfde sessie: fysieke peeling, mechanische peeling (d.m.v. het speciale Dermapeel ultrasonic apparaat), chemische exfoliatie met zuren, enzymatische peeling, biologische peeling (d.m.v. het speciale dermapeel ukltrasonic apparaat).

 

Aquatherm O2 gezichtsbehandeling 

Voor de intolerante huid met couperose.

Hydraterende behandeling op basis van thermaal water. De gevoelige huid wordt in evenwicht gebracht en heeft een herstellende functie zodat de huid opnieuw wordt beschermd tegen de schadelijke effecten van de omgeving.

 

Power C+ gezichtsbehandeling

De POWER C+ behandeling heeft de meest krachtige combinatie van anti-oxidanten ooit! Er wordt tijdens de behandeling gebruik gemaakt van verhelderende producten boordevol vitamine C en granaatappelextract. Deze behandeling helpt de huid beschermen tegen de werking van UV stralen, helpt bij de aanmaak van collageen en werkt verhelderend. Het resultaat van de behandeling is een direct zichtbaar glanzend, blozend en helder gezicht.

 

Global Lift gezichtsbehandeling

Global Lift [ProGEN-in] is een exlusieve technologie, ontwikkeld door Skeyndor, gebaseerd op de anti-senescentie markering therapieën. De globale anti-verouderingsstrategie is ontwikkeld voor het herdefiniëren van het gelaat. Het maakt de kaakcontour voller, accentueert de gezichtsovaal en beperkt de vetopslag in de oudere huid. De GLOBAL LIFT verbetert de functioneren van cellen met een trage stofwisseling.

 

Power Oxygen gezichtsbehandeling

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om de huid van zuurstof te voorzien én bescherming. Vervuiling is tegenwoordig zo ernstig, dat het onze huid ontzettend beïnvloedt. Voor alle huidtypen, maar in het bijzonder voor de verstikte en gestreste huid.

 

Power Retinol gezichtsbehandeling

De Power Retinol behandeling is een egaliserende behandeling op basis van pure retinol en is een weldaad voor iedereen die huidveroudering, veroorzaakt door leeftijd en blootstelling aan de zon, wil bestrijden.
Pure retinol herstelt en verstevigt de huid en egaliseert direct het huidoppervlak. Kleine littekens en huidvlekjes worden minder zichtbaar. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en het celvernieuwingsproces ondersteund. De futloze huid wordt weer fris, jeugdig en stralend.

 

Power Hyaluronic behandeling

De Power Hyaluronic behandeling is een vocht regulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte)lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en verbetert de algehele huidconditie. De huid voelt soepel en glad aan en verkrijgt een vitale en gezonde uitstraling.

Voor actuele prijzen kunt u in de salon terecht.