06-53403888

Global Lift

Geïnspireerd op de modernste revolutionaire therapieën tegen ouderdomsverschijnselen, heeft SKEYNDOR de ultieme lifting gecreëerd. Een geheel nieuw soort cosmetische lifting op basis van een diepwerkende celbehandeling. Deze eerste globale lifting* herdefinieert de vormen van het gelaat: het gezichtscontour, de hals en de jukbeenderen.

GLOBAL LIFT [ProGEN-in] is een exclusieve technologie, ontwikkeld door SKEYNDOR, gebaseerd op de anti-senescentie markering therapieën. De globale anti-verouderingsstrategie is ontwikkeld voor het herdefiniëren van het gelaat. Het maakt de kaakcontour voller, accentueert de gezichtovaal en beperkt de vetopslag in de oudere huid. De GLOBAL LIFT verbetert de functionering van cellen met een trage stofwisseling.

De cosmetische face lift van de toekomst

Actieve stoffen stimuleren de synthese van de basale huidfuncties:

  • Stimulatie van collageen productie
  • Bescherming van de elastine vezels tegen degeneratie Actieve stoffen draaien de “photoaging” van de huid terug in de diepe lagen van de dermis.

Herwin hiermee een 10 jaar jongere huid terug. De nieuwe generatie van anti-aging bestanddelen draaien de algehele huidveroudering terug.

*Huidliftende cosmetica.